۲۵ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۴۱

رئیس پلیس راه استان اصفهان خبر داد؛

وضعیت نامناسب در محورهای شهرضا، سمیرم و شهرکرد

وضعیت نامناسب در محورهای شهرضا، سمیرم و شهرکرد

اصفهان – رئیس پلیس راه استان اصفهان گفت: محورهای شهرضا، سمیرم و شهرکرد در شرایط نامناسب است و رانندگان از تردد ضروری نیز بپرهیزند.

سرهنگ اصغر زارع در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به آخرین وضعیت تردد در محورهای استان اصفهان اظهار داشت: در حال حاضر محورهای سمیرم، شهرضا وشهرکرد به علت بارش شدید برف شرایط خوبی را ندارد.

وی تاکید کرد: ضروی است از تردد ضروری نیز در محورهای سمیرم و شهرکرد خودداری شود.

رئیس پلیس راه استان اصفهان با بیان اینکه تمام راه‌های اصلی استان باز هستند، گفت: اما در عین حال از رانندگان خواست به دلیل کندی تردد و لغزندگی سطح جاده‌ها از ترددهای غیر ضروری در محورهای استان به ویژه محورهای یاد شده تا زمان عادی شدن شرایط جوی خودداری کنند.

وی خاطر نشان کرد: رانندگانی مجبور به تردد به محورهای مذکور هستند حتماً زنجیر چرخ همراه داشته و با رعایت سرعت مطمئنه اقدام به رانندگی کرده و در صورت بروز هر گونه مشکلی موضوع را با شماره تلفن ۱۱۰ و یا واحدهای گشتی پلیس راه در میان بگذارند.

سرهنگ زارع در خصوص وضعیت دیگر محورهای استان اصفهان نیز تصریح کرد: در دیگر محورها نیز بارش برف و باران را داریم و محورها لغزنده است.

کد مطلب 5709629

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha